rel_news

قانون انطباق امور اداری در پروژه‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی قم لحاظ شود

  • 1402/03/20 - 14:35
  • 542
  • NIAFAM_newsCode : 57568
  • NIAFAM_newsGroup : اخبار,عکس و گزارش تصویری

شورای عالی امر به معروف و نهی از منکر و انطباق دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور دکتر مصری ریاست دانشگاه و معاونین وی تشکیل و در آن بر دیده شدن قانون انطباق امور اداری در پروژه‌های عمرانی تأکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، شورای عالی امر به معروف و نهی از منکر و انطباق دانشگاه با حضور دکتر مهدی مصری ریاست دانشگاه، معاونین و اعضای این کمیته در سالن شهید مطهری(ره) ستاد برگزار شد و در آن بر لزوم استفاده از رویکردهای جدید حوزه عفاف و حجاب از سوی دانشگاهیان تأکید شد.
 
دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در این جلسه اظهار داشت: دیده شدن موضوع عفاف و حجاب و طرح انطباق در پروژه‌های عمرانی طرح موضوع مهمی است که باید به آن توجه جدی شود؛ برای نمونه در شهر مقدس مشهد در معماری مگا اورژانس این شهر از الگوی ایرانی اسلامی بهره گرفته و طرح انطباق را در آن لحاظ کرده که ما نیز می‌توانیم از این طرح در پروژه‌های خود استفاده و بهره بگیریم.
 
دیده شدن قانون انطباق امور اداری در پروژه‌های عمرانی 
 
همچنین سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قم آموزش دیدن مسئولان بخش‌های مختلف بیمارستان و مراکز آموزشی درمانی را مورد توجه قرار داد و گفت: همگن بودن کادر درمان در بخش‌های بیمارستان، داشتن حجاب کامل و رعایت حدود شرعی و نظارت و برنامه‌ریزی پیرامون آن‌ها موارد مهمی هستند که باید مسئولین بخش‌ها پیرامون آن‌ها آموزش‌های لازم را ببینند و سپس انتظار عمل را داشته باشیم و مطالبه گر باشیم.
 
دکتر محبی با بیان اینکه در هر بیمارستانی باید ابتدا برنامه مدونی پیرامون عفاف و حجاب و امربه‌معروف و نهی از منکر داشته باشیم سپس در رابطه با حدود اجرایی کردن آن برنامه‌ریزی کنیم، تأکید کرد: اگر مسئول شیفت آموزش کامل دیده باشد موضوع همگن بودن را به‌صورت کامل رعایت می‌کند و باید ابتدا آموزش دهیم بعد طلب کنیم.
 
برگزاری جشنواره گوهر شاد
 
همچنین سرپرست معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار داشت: حمایت و همراهی این معاونت و نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه در خصوص امربه‌معروف و نهی از منکر و رعایت عفاف و حجاب در مراکز درمانی و بهداشتی و معاونت‌ها و همچنین بیمارستان‌ها در گرو حرکت در راستای راهبردها و برآورده ساختن انتظارات است و مداومت در انجام، منجر به کاهش موارد ناهنجاری می‌شود.
 
دکتر ثاراله شجاعی همچنین از برگزاری جشنواره‌ای با موضوع عفاف و حجاب تحت عنوان جشنواره « گوهر شاد» از سوی دانشگاه خبر داد و گفت:  این جشنواره با هدف برداشتن گامی در جهت ارتقاء رعایت فریضه واجب عفاف و حجاب در جامعه، به همت معاونت فرهنگی دانشجویی در آینده نزدیک برگزار خواهد شد. 
 
رئیس نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در بخشی از جلسه به اهمیت امربه‌معروف و نهی به معروف در مرحله عمل اشاره و اظهار داشت: باید در دستور کار قرار دادن مصوباتی که قابلیت عمل دارند را در اولویت قرار داد.
 
رعایت نکردن موازین دینی در مراکز آموزشی و درمانی پذیرفتنی نیست
 
حجت‌الاسلام‌والمسلمین طاهری در ادامه به بیان نکاتی در خصوص رعایت عفاف و حجاب و انجام فریضه واجب امربه‌معروف و نهی از منکر در جامعه پرداخت و گفت: بر اساس انتظاری که بیوت علما و بزرگان دینی از ما دارند به‌هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست که در مراکز درمانی و آموزشی حریم و حدود شرعی و همچنین پوشش شرعی و موازین دینی در آن رعایت نشود.
 
وی ادامه داد: همچنین اولویت دومی که دانشگاهیان به آن بایستی توجه جدی داشته باشند اقامه فریضه واجبی تحت عنوان نماز است که به‌عنوان معروفی است که پذیرش امربه‌معروف و نهی منکر و اهتمام به آن را بالاتر می‌برد.
 
رئیس نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم در پایان خاطرنشان کرد: همچنین توجه به عدالت و حق‌طلبی موضوعی است که در برابر تبعیض قائل شدن در ادارات دولتی قرار دارد ؛ چراکه مصلحت‌اندیشی‌ها و نداشتن حساسیت به این حوزه آسیب جدی است که باید به‌عنوان یک فریضه به آن اهمیت داده شود.
 
همچنین دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر استان قم در سخنان کوتاهی ضمن تقدیر از زحمات و اقدامات صورت گرفته دانشگاه علوم پزشکی قم پیرامون عفاف و حجاب و پیاده کردن فریضه امربه‌معروف و نهی از منکر در سطح دانشگاه گفت: این زحمات و تلاش‌ها باید در بعد استانی و ملی انعکاس یافته و تبدیل به الگو برای سایر دانشگاه‌ها و مراکز علمی شود.
 
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین علی‌اصغر گرجی با بیان اینکه تکریم ارباب‌رجوع در کنار رعایت عفاف و حجاب دارای اهمیت بالایی است، عنوان کرد: بخشی از قضاوت مردم از انقلاب، مربوط به خدماتی است که از ادارات و مراکز دریافت می‌کنند؛ لذا باید تکریم ارباب‌رجوع را مورد توجه جدی قرار دهیم.
 
ارائه گزارش از سوی دکتر نرگس اسکندری مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی قم و دبیر شورای عالی امربه‌معروف دانشگاه در خصوص بازدیدهای رسمی و سرزده از مراکز درمانی و بهداشتی خصوصی و دولتی که به بررسی چگونگی اجرای قوانین حوزه انطباق و صیانت از حقوق شهروندی این مراکز پرداخته می‌شد از دیگر بخش‌های این جلسه بود.
{author_name}
NIAFAM_imageAuthor :

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید