rel_news rel_photo

سلامت جامعه در گرو مدیریت جهادی و عدالت‌محور است

  • 1403/09/18 - 12:45
  • 62
  • NIAFAM_newsCode : 62862
  • NIAFAM_newsGroup : اخبار,عکس و گزارش تصویری

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم تأکید کرد: مدیران حوزه سلامت باید با روحیه‌ای جهادی و بر پایه عدالت و اخلاص، برای رفع مشکلات مردم و ارتقای سطح بهداشت و درمان تلاش کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، حجت الاسلام سید محمد طاهری خرم آبادی، صبح امروز در آئین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم که در سالن شهید مفتح دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، با تبریک انتصاب رئیس جدید و قدردانی از خدمات ارزشمند رئیس پیشین، به بیان اهمیت مدیریت جهادی در حوزه سلامت پرداخت.

 
حجت الاسلام طاهری در ابتدای سخنان خود با اشاره به جایگاه سلامت در جامعه اسلامی گفت: مدیران حوزه سلامت باید علاوه بر برخورداری از سلامت جسم و روان، خلوص نیت و تلاش جهادی را سرلوحه کار خود قرار دهند؛ سلامت جامعه در گرو عملکرد صادقانه و بی‌وقفه مدیران این حوزه است.
 
وی ضمن تقدیر از زحمات رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی قم، از خدمات جهادی و شبانه‌روزی ایشان یاد کرد و گفت: دکتر مصری در دوران مسئولیت خود با روحیه‌ای جهادی به بازدید از درمانگاه‌ها و انبارهای دارویی می‌پرداختند و حتی در یک مورد توانستند با شناسایی و رفع احتکار، مشکل کمبود سرم در داروخانه‌ها را حل کنند، این اقدامات نشان از تعهد عمیق ایشان به سلامت مردم دارد.
 
مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی قم در ادامه، به سوابق سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی قم اشاره کرد و اظهار داشت: دکتر ابرازه در مسئولیت‌های پیشین خود، با بیش از ۱۸۰ گروه جهادی در مناطق محروم همکاری داشته‌اند و خدمت‌رسانی به مردم را مایه افتخار می‌دانند؛ چنین مدیرانی که درد مردم را می‌فهمند و خدمت به جامعه را وظیفه خود می‌دانند، شایسته تصدی مسئولیت‌های مهم هستند.
 
حجت الاسلام طاهری همچنین با تأکید بر اهمیت مدیریت اسلامی در حوزه سلامت، به کلام گهربار امیرالمؤمنین علی(ع) در نهج‌البلاغه اشاره کرد و گفت: حضرت علی(ع) در نامه به مالک اشتر توصیه کرده‌اند که در مشورت‌ها از بخیل، ترسو و حریص استفاده نشود؛ چرا که این افراد مانع تصمیم‌گیری درست و نیکو می‌شوند، همچنین تأکید شده است که نیکوکاران و بدکاران در یک جایگاه قرار نگیرند و هر فردی بر اساس اعمال خود مورد قضاوت و پاداش قرار گیرد.
 
وی برگزاری جشنواره نهج‌البلاغه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم را فرصتی ارزشمند برای ترویج مدیریت اسلامی و رهنمودهای علوی دانست و افزود: این جشنواره می‌تواند بستری برای بهره‌مندی مدیران از اندیشه‌های ناب امیرالمؤمنین علی(ع) در عرصه مدیریت و خدمت‌رسانی باشد.
 
ایشان در پایان سخنان خود با قدردانی از تمامی مدیران و مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی قم، گفت: امیدوارم با همت و تلاش جهادی، مشکلات حوزه سلامت برطرف شده و سطح خدمات درمانی در استان قم و سراسر کشور ارتقا یابد.
{author_name}
NIAFAM_imageAuthor :