حضور و بازدید سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از تعدادی پایگاه اورژانس ۱۱۵ و مرکز بهداشت شهری و روستایی

دکتر مصری در آستانه سال جدید با حضور در برخی پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ و مرکز جامع سلامت و بهداشت شهری و روستایی از خدمات کارکنان این واحدها تجلیل کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، در این بازدیدها دکتر مهدی مصری رئیس این دانشگاه از نزدیک در جریان روند خدمت رسانی در دو حوزه اورژانس پیش بیمارستانی و بهداشت قرار گرفت و ضمن تبریک پیشاپیش سال جدید، از خدمات ارزنده و ارزشمند آنها در ایام مختلف بویژه تعطیلات پیش رو قدردانی کرد.

در این بازدیدها کارکنان حوزه های مختلف نظام سلامت، برخی مسائل و مشکلات خود را از نزدیک با ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم در میان گذاشتند.

مرکز بهداشت شماره یک، مرکز جامع سلامت امام رضا(ع) و رسول اکرم(ص)، خانه بهداشت روستای قلعه چم و تعدای پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهری و جاده ای از جمله مراکزی بود که دکتر مصری از آنها بازدید کرد.