جشن روز مهندس در دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد

همزمان با پنجم اسفندماه روز مهندس، از مهندسان دانشگاه علوم پزشکی قم قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، این همایش با حضور معاون دانشگاه علوم پزشکی قم و جمعی از مدیران و مهندسان بخش های مختلف دانشگاه برگزار شد.

دکتر دالوندی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم در این آیین گفت: پتانسیل خوبی از نظر نیروهای مهندسی در دانشگاه وجود دارد که این عزیزان در راستای ارتقا سلامت تلاش می‌کنند.

وی بیان داشت: ما در دانشگاه قدردان زحمات شما هستیم چرا که تلاش های شما عزیزان منجر به فراهم کردن امکانات برای پزشکان برای نجات جان انسان ها می شود.

مهندس کاردان فر مدیر منابع فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی قم نیز ضمن تبریک روز مهندس گفت: مهندسان دانشگاه در بخش های مختلف عمرانی، آی تی، تجهیزات پزشکی، بهداشتی و... در حال خدمات رسانی به مردم هستند.

وی افزود: در حوزه عمرانی ۱۰ پروژه در حال اجرا است و ۳۰ پروژه نیز در حال برنامه ریزی بوده که ۱۳ پروژه در حال برگزاری مناقصه است