برگزاری میز خدمت جامعه سلامت شاهد و امور ایثارگر استان قم با حضور مشاور وزیر بهداشت

این جلسه با هدف بررسی و رفع پاره‌ای از دغدغه‌های جامعه سلامت حوزه شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور دکتر احمدی مشاور وزیر بهداشت و جمعی از مسئولان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، این ملاقات بدون واسطه با حضور جمعی از کارکنان، پرسنل و کادر درمان حوزه شاهد و امور ایثارگران دانشگاه در سالن امام علی(ع) انجام شد.

در این جلسه پاره ای از مسائل و دغدغه‌های پیش روی این اشخاص مطرح و دکتر احمدی مشاور امور شاهد و ایثارگران وزارت بهداشت دستورات لازم به منظور رفع و پیگیری آن‌ها را مورد تأکید قرار دادند.

پیگیری پرداخت مطالبات بازنشستگان و قراردادن اولویت پرداخت مرخصی‌های ایثارگران و جانبازان بر اساس تخصیص اعتبار؛ تعیین تبدیل وضعیت تعدادی از آن‌ها؛ رفع مشکل کمبود نیروی پرستار در استان و بالا بودن حجم کاری کادر درمان از جمله موارد مطرح از سوی حضار در این دیدار بودند که بررسی از سوی معاونین و مسئولان مربوطه مورد تأکید و در دستور کار قرار گرفت.