برگزاری مراسم گرامیداشت روز پرستار در دانشگاه علوم پزشکی قم

مراسم گرامیداشت روز پرستار و سالروز ولادت حضرت زینب (س) با حضور جمعی از مسئولان و پرستاران دانشگاه علوم پزشکی قم و استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، در این مراسم دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، معاونین دانشگاه، دکتر میرزایی مشاور رئیس دانشگاه، سردار کبیری پور جانشین سپاه علی بن ابی طالب(ع)، دکتر قریب مدیرکل امور اجتماعی استانداری قم و جمعی از پرستاران نمونه کشوری و استانی حضور داشتند.

در این مراسم از دو تن از پیشکسوتان جامعه پرستاری آقایان ولی‌الله صمدی و علیرضا طریقی رئیس سابق نظام پرستاری قم و همچنین پرستاران نمونه کشوری و استانی تجلیل به عمل آمد.

تأمین بخشی از هزینه تهیه دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان حضرت فاطمه معصومه(س) از سوی بانک رفاه کارگران نیز یکی دیگر از بخش‌های برنامه بود که با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی قم و بانک رفاه انجام شد.