اورژانس 115 قهرمان مسابقات والیبال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی قم شد

مسابقات لیگ والیبال درون‌سازمانی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی جام شهدای غزه به مناسبت هفته تربیت‌بدنی با حضور پرشور کارکنان و با معرفی قهرمان مسابقات خاتمه یافت.

به گزارش وبدا قم،مسابقات لیگ والیبال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی به همت معاونت توسعه و مدیریت منابع و معاونت فرهنگی دانشجویی با حضور هفت تیم شرکت‌کننده به‌صورت دوره‌ای، به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت‌بدنی برگزار شد.

بر اساس این گزارش، این مسابقات در مجتمع شهید میرزایی مجتمع پردیس شهید دکتر قاضی برگزار و تیم اورژانس 115 دانشگاه، موفق به کسب عنوان قهرمانی مسابقات جام شهدای غزه شد.

همچنین دو تیم بیمارستان کامکار-عرب نیا و مجتمع درمانی آموزشی امیرالمؤمنین(ع) - شهید بهشتی(ره) به ترتیب موفق به کسب عناوین دوم و سوم این دوره از مسابقات و تیم ستاد دانشگاه از سوی کمیته برگزاری مسابقات به‌عنوان «تیم اخلاق» انتخاب شد.

محمد علیدوست مسئول برگزاری مسابقات، ضمن تشکر از حضور پرشور پرسنل و کارکنان در این دوره از مسابقات ابراز امیدواری کرد مسابقات به‌طور مستمر در طول سال برگزار شود.