پیام تبریک دکتر مصری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

بسمه تعالی

چهارم مهرماه روز جهانی بهداشت محیط همواره یادآور تلاش‌های بی‌منت و شبانه روزی خدمتگزاران این عرصه در نظام سلامت است که سختی های فراوان را به جان خریده و برای توسعه سلامت در جامعه از هیچ کوششی فروگذار نکرده اند.

دست یابی به شاخص های مناسب در ارتقاء بهداشت محیط بدون سخت کوشی و زحمات همیشگی همکاران این حوزه رقم نمی خورد که با تلاش های شبانه روزی خود در راستای سلامت جامعه می کوشند.

بی شک روز جهانی بهداشت محیط فرصت مغتنمی است تا بازنگری و نگاه مجدد به توانمندی ها و دستاوردها و انتظارات موجود برای پاسخگویی به هنگام و شایسته به مردم، در قالب یک برنامه منسجم و کلان همراه با سایر دستگاههای مسئول در مسیر تحقق سلامت مردم گام برداریم.

اینجانب ضمن تبریک روز جهانی بهداشت محیط به جامعه بهداشت محیط دانشگاه، برای یکایک خدمتگزاران این عرصه؛ سلامتی و تندرستی در اجرای رسالت مهم حفظ و مراقبت از محیط از درگاه الهی موفقیت و سلامت مسئلت می‌نمایم .

دکتر مهدی مصری
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم