• 1401/12/17 - 09:13
با پیام رییس جمهور

هفتمین همایش ملی سلامت معنوی آغاز به کار کرد

همزمان با نیمه شعبان، هفتمین همایش ملی سلامت معنوی در سالن همایش های غدیر آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، این همایش با حضور پزشکان، اساتید، اعضای هیئت علمی و اندیشمندان و با پیام رییس جمهور، به مدت سه روز برگزار می‌شود.

در این همایش قرار است پنل های تخصصی با موضوعات، چیستی مولفه ها و شاخص‌های سلامت معنوی، ضرورت تعمیق سلامت معنوی در نظام آموزشی کشور، راهکارهای نهادینه سازی سلامت معنوی در نظام آموزشی کشور، چگونگی استفاده از ظرفیت‌های محیط های بهداشتی درمانی و آموزشی در جهت ارتقا سلامت معنوی، راهکارهای تعمیق همکاری علمی بین دستگاه های متصدی آموزش کشور در موضوع سلامت معنوی، آموزش سلامت معنوی در مدارس، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه، سلامت معنوی، رسانه و فضای مجازی برگزار شود.