• 1401/11/26 - 16:31
  • 384
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نقش اخلاق و دین در حوزه سلامت مورد تأکید قرار گیرد/ لزوم قدردانی مسئولان از خدمات حوزه درمان/ ابتدا کارهای انجام‌شده و خدمات را ببینید و سپس مطالبه کنید

تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) با تأکید بر نقش اخلاق و دین در حوزه سلامت گفت: مشوق‌هایی در حوزه سلامت باید باشد تا کسانی که موضوعات دینی را رعایت می‌کنند احساس کنند دیده می‌شوند تا اجرشان ضایع نشده و قدر آن‌ها دانسته شود، این توجه نیز باید شامل تمام کادر درمان شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، آیت‌الله سید محمد سعیدی در دهمین همایش ملی "قرآن عترت و سلامت" با رویکرد بین‌المللی با اشاره به نقش امامان در رشد علوم دینی اظهار داشت: انسان‌ها در دوران‌های مختلف با انحراف از مسیر و مکتب امامان راستین از مسیر حقیقی دور شدند.

وی تعریفی از فقه ارائه کرد و افزود: بشر با کمک فقه می‌تواند زندگی کند و همچنین سرمایه مهم پویایی و دوام نظام‌های دینی اخلاق است که در دین اسلام نیز بسیار مهم شمرده‌شده و در مقابل آن بداخلاقی در دین اسلام شرک و نماد ریاکاری معرفی می‌شود.

امام‌جمعه قم تصریح کرد: در بعثت پیامبر اکرم(ص) نیز شاکله حرکت پیامبر گرامی اسلام اخلاق است و نظام جمهوری اسلامی ایران نیز با وجود اخلاق امام (ره) برپا شد تا تمدنی که پیامبرعزیز آن را بنا کرد دوباره زنده کند و نظام سلامت نیز در چهارچوب تمدن اسلامی و نظام جمهوری اسلامی شکل‌گرفته است.

وی ادامه داد: خداوند اراده کرده است این نظام در این قرن به دست مردم و رهبری ولایت‌فقیه شکل بگیرد تا همه‌چیز سامان بگیرد و نظام سلامت نیز در این نظام دینی شده و باید در کنار مطالبات دیگر مردم از مدیران خواسته شود و ما به‌عنوان نمایندگان مردم نیز باید مطالبه سلامت با رویکرد دینی کنیم.

آیت‌الله سعیدی به تعهدات حوزه سلامت توجه کرد و گفت: در این حوزه مدیران با اعتقادات خاص مسئولیت قبول کرده و حوزه سلامت ما با اعتقادات دینی ما غیر مرتبط نیست و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری باید سلامت و دین در کنار هم قرار گیرند.

وی تأکید کرد: باورهای دینی از کودکی در نهاد ما رشد کرده و جدا از علم ما نیست و ما در محضر خداوند باید در جایی مانند دانشگاه علوم پزشکی به مسائل دینی نیز توجه کنیم و نسبت به آن اهمیت دهیم.

تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) گفت: مشوق‌هایی در حوزه سلامت باید باشد تا کسانی که موضوعات دینی را رعایت می‌کنند احساس کنند دیده می‌شوند تا اجرشان ضایع نشده و قدر آن‌ها دانسته شود، این توجه نیز باید شامل تمام کادر درمان شود.

وی در پایان قدردانی عملی را با ارزش خواند و خاطرنشان کرد: ابتدا کارهای انجام‌شده و خدمات را ببینید و سپس مطالبه کنید و اخلاق اسلامی حکم می‌کند که قدردانی شود و بدانیم در حوزه درمان باید بیش از بیش خدا احساس شود زیرا در آموزه‌های دینی شفا و درمان به‌صورت مستقیم به خدا نسبت داده می‌شود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 56351
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید