• 1402/01/19 - 13:39

مشاور عالی و اجرایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر محمد جهانگیری به‌عنوان مشاور عالی و اجرایی رئیس دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، در این حکم آمده است با صلوات‌ بر محمد و آل‌ محمد(صلی‌الله‌ علیه‌ و آله‌ و سلم‌) و احترام‌؛ با عنایت‌ به‌ لزوم‌ ارتقاء خدمات‌ مطلوب‌ در حوزه‌ سلامت‌ به‌ مردم‌ شریف‌ استان و ضرورت‌ تسریع‌ در اجرایی‌ شدن‌ برنامه‌های‌ دانشگاه‌، اهتمام‌ ویژه‌ و پیگیری‌ مجدانه‌ موارد ذیل‌ توسط‌ جنابعالی‌ به‌عنوان‌ مشاور عالی‌ و اجرایی‌ اینجانب‌ مورد انتظار است‌.

بدیهی است‌ مجموعه‌ معاونین‌، مدیران‌ و رؤسای‌ محترم‌ مراکز آموزشی‌ درمانی‌ و بیمارستان‌ها، تعامل‌ سازنده‌ و همکاری‌ مطلوب‌ با جنابعالی‌ را خواهند داشت‌.

1- شفاف‌سازی‌ قانونمند درآمدها، هزینه‌ها و فعالیت‌ها بر اساس‌ بند 10 سیاست‌های‌ کلی‌ حوزه‌ سلامت‌، ابلاغی‌ مقام‌ معظم‌ رهبری‌(مدظله‌العالی)

2- تدوین‌ و ارتقاء رویکرد دانشگاه‌ به‌ دانشگاه‌های‌ نسل‌ چهارم‌ و پنجم‌ در راستای‌ تحقق‌ فرمایشات‌ مقام‌ معظم‌ رهبری‌(مدظله‌العالی) مبنی‌ بر ارتقاء بهره‌وری در نظام ارائه خدمات حوزه سلامت.

3- پیگیری مجدانه در خصوص اجرای مطلوب طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع.

4- ساماندهی‌ و ارتقاء خدمات‌ بین‌المللی‌ سلامت‌ (گردشگری‌ سلامت‌)

5- طرح‌ مدیریت‌ بهینه‌ و جامع‌ بیماران‌ مبتلا به‌ سرطان‌ با اولویت‌ پیشگیری‌ و تشخیص‌ زودهنگام‌.

6- طرح‌ مدیریت‌ و بهینه‌سازی‌ سلامت‌ دهان‌ و دندان‌ (دندانپزشکی‌) استان‌.

7- طرح‌ ارتقاء منزلت‌ و کیفیت‌ زندگی کاری‌ همکاران‌ محترم‌ ارائه‌دهنده‌ خدمات‌ سلامت‌.

8- تشکیل‌ شورای‌ فناوری‌ (دیجیتال‌) سلامت‌ به‌منظور یکپارچه‌سازی‌ فناوری‌ اطلاعات‌ سلامت‌ دانشگاه‌.

9- بهینه‌سازی‌ و ارتقاء کیفیت‌ خدمات‌ بالینی‌ مراکز درمانی‌ با اولویت‌ بیمارستان‌ها.

10- بهینه‌سازی‌ منابع‌ فیزیکی‌ حوزه‌ سلامت‌ استان‌.