• 1401/11/26 - 16:36
  • 426
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توجه به فلسفه و اخلاق در مرجعیت علمی قرآن در دستور کار قرار گیرد

استاد تمام جامعه المصطفی العالمیه گفت: در حوزه پزشکی می‌توانیم فلسفه و اخلاق را نیز با مرجعیت قرآنی مورد بررسی قرار دهیم زیرا با نگاه قرآن که چند جهانی است به انسان فراتر از جسم بیمار توجه می‌شود و روح انسان نیز در معادلات دخیل است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر محمد مصطفی رضایی اصفهانی در نشست تخصصی دهمین همایش ملی "قرآن عترت و سلامت" با رویکرد بین المللی که با موضوع "مرجعیت علمی و بین المللی سازی نقش قرآن و عترت در نظام سلامت" برگزار شد، مرجعیت علمی را با 15 تعریف مطرح کرد و اظهار داشت: مرجعیت علمی قرآن در حوزه پزشکی موضوعی نو و مهم است.

وی توجه به مرجعیت قرآن در دهه اخیر در قم را نیز مطرح کرد و افزود: امروز نگاه به قرآن در موضوعات فکری و اجتماعی مورد توجه قرارگرفته و این بی‌توجهی تا امروز به این موضوع باید جبران شود و مقام معظم رهبری نیز به این امر تأکید زیادی دارد.

 استاد تمام جامعه المصطفی العالمیه ادامه داد: در مرجعیت قرآن به مبانی، دلایل و قلمرو توجه می‌شود و در حوزه پزشکی می‌توانیم فلسفه و اخلاق را نیز با مرجعیت قرآنی مورد بررسی قرار دهیم زیرا با نگاه قرآن که چند جهانی است به انسان فراتر از جسم بیمار توجه می‌شود و روح انسان نیز در معادلات دخیل است.

وی محبت، انفاق در عمل و علم، خدمت به خلق را با مرجعیت قرآنی مطرح و تأکید کرد: با مرجعیت علمی قرآن در حوزه سلامت موضوعاتی مانند محبت، ایثار، انفاق در عمل و علم و خدمت را دگرگون می‌کند و هر اقدامی در این حوزه دارای ثواب خواهد شد.

رضایی اصفهانی تأکید کرد: عقل و وحی در حوزه مرجعیت علمی قرآن در کنار هم قرار می‌گیرد و باید وحی را در پزشکی وارد کنیم تا موضوعات حاشیه‌ای در این حوزه کم‌رنگ شود و بدانیم قرآن می‌تواند در شفا بیماران تأثیر داشته و در کنار شفا جسم، بیماری‌ها روحی را نیز درمان کند.

وی در پایان مرجعیت علمی قرآن را در اخلاق نیز مطرح کرد و گفت: مرجعیت علمی قرآن عامل کاهش رذایل اخلاقی بوده و می‌تواند در رشد کنجکاوی پزشکان برای ایجاد فضاهای علمی جدید کمک کند تا به نظریه‌پردازی علمی در این حوزه دست پیدا کنیم.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 56352
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید