باید به سمت شاخصهای باروری محلات در حوزه جمعیتی حرکت کنیم
دکتری مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در جلسه قرارگاه جوانی جمعیت که با حضور معاونین در سالن شهید مطهری ستاد دانشگاه برگزار شد، بر تکمیل سامانه مادرشو و افتتاح آن در 22 بهمنماه تأکید کرد و افزود: مدیریت سقط جنین و بارداری ایمن و همچنین چکلیست ایمنی و آموزش و تجربه نگاری که خطاهای پزشکی را کاهش میدهد برای همکاران در حوزه بهداشت و درمان بسیار تأثیرگذار خواهد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه باید به سمت شاخصهای باروری محلات در حوزه جمعیتی رفت، تصریح کرد: با انجام این کار باید به این نتیجه برسیم که در حوزه بهداشت چه میزان کد ملیها افزایشیافته است.
وی در پایان به برگزاری دهمین همایش قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی قم که با مشارکت جامعه المصطفی برگزار خواهد شد اشاره کرد و گفت: در کنار این همایش جشنواره جمعیت را هم میتوانیم داشته باشیم که برای برگزاری هر چهبهتر آن میتوان از ظرفیت استان و سازمانهای مردمنهاد استفاده کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در ادامه با بیان اینکه جمعیت و پرداختن به این موضوع زودبازده نیست، گفت: مقایسه آمار شش ماه نخست سال ۱۴۰۰ با ۱۴۰۱ حاکی از آن است که رشد جمعیتی در این بازه زمانی در استان قم خیلی قابلتوجه نبوده است.
دکتر سیامک محبی با تأکید بر لزوم همافزایی و جلوگیری از موازی کاری در مباحث جمعیتی ابراز کرد: متأسفانه نهادها و ارگانهای استان با موازی کاری که در حوزه جمعیتی انجام میدهند؛ این حوزه را با خلاً فرهنگی مواجه میکنند.
نظر دهید