گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان قم تشکیل شد
این جلسه به ریاست دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و با حضور مدیران دستگاههای مختلف استان برگزار شد.
در این جلسه در مورد بیماری سالک بحث و تبادل نظر شد و مقرر شد تا همه دستگاه ها در راستای مقابله با آن بکوشند.
همچنین در این جلسه طرح پیمایش ملی عوامل خطر بیماریابی غیر واگیر نیز مطرح و در خصوص نحوه اجرای آن توضیحاتی ارائه شد.
دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در این جلسه با تاکید بر اهمیت توجه به سلامت و امنیت غذایی همشهریان قمی گفت: باید تمامی دستگاههای متولی در این خصوص تلاش کرده و همکاری لازم را با متولیان امر داشته باشند.
وی گفت: در ایام کرونا مراقبت از دیگر بیماری ها نیز مورد اهتمام قرار گرفت و باید توجه داشته باشیم که علاوه بر کرونا به دیگر بیماری های واگیردار نیز توجه شود.
نظر دهید