کمیته ترویج زایمان طبیعی دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد
در این کمیته که دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم حضور داشت؛ گزارشها و ارزیابیها نشان میدهد عملکرد مراکز آموزشی درمانی در ترغیب مادران باردار به زایمان طبیعی و کاهش سزارین در سهماهه دوم در قم مثبت بوده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مهدی مصری در جلسه کمیته ترویج زایمان طبیعی که با حضور معاونین درمان و بهداشت دانشگاه در سالن شهید مطهری(ره) برگزار شد، اظهار داشت: همه بیمارستانها و مراکز آموزشی درمانی باید در راستای شاخصهای وزارت بهداشت پیرامون ترویج زایمان طبیعی حرکت کنند.
دکتر مصری مطرح کرد: در سال گذشته شاخصها بیشتر مبتنی بر رشد جمعیت و جوانی جمعیت بود اما امسال علاوه بر توجه به شاخص مهم رشد جمعیت، به ترویج زایمان طبیعی نیز توجه جدی شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تأکید کرد: مراکز آموزشی درمانی بهویژه بیمارستانهای خصوصی باید ارائه خدمات خود را در جهت ترویج زایمانهای طبیعی سوق دهند.
دکتر مصری ادامه داد: همچنین باید معاونت درمان با تخلفات پزشکی و مراکزی که مستندسازی غیرواقعی در رابطه با زایمانهای طبیعی دارند بهصورت جدی برخورد کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در پایان بر لزوم برگزاری جلسات متعدد با متخصصین و همچنین برگزاری کلاسهای متعدد در مراکز و ارائه آموزش در خصوص ترویج انجام زایمان طبیعی از سوی معاونت درمان تأکید کرد.
همچنین در این جلسه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم به نامه وزارت بهداشت مبنی بر کاهش پنجدرصدی میزان سزارین در کشور اشاره و اظهار داشت: جا دارد از تمامی مراکز آموزشی درمانی استان بهویژه بیمارستانهای خصوصی به دلیل همراهی و برخورد مسئولانه و متعهدانه که در کاهش میزان انجام سزارین توسط مادران باردار در سطح استان داشتند تقدیر و تشکر کنم.
دکتر مجید محبی با مثبت ارزیابی کردن عملکرد مراکز آموزشی درمانی در ترغیب مادران باردار به زایمان طبیعی و کاهش سزارین در سهماهه دوم در قم گفت: معاونت بهداشت دانشگاه فرهنگسازی خوبی در تشویق مادران باردار به انجام زایمان طبیعی داشته است چراکه زایمان طبیعی نقش کلیدی در رشد جمعیت دارد؛ لذا باید تمایل به انجام سزارین کاهشیافته و به نقش زایمان بیدرد تأکید ویژه داشته باشیم.
نظر دهید