پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی قم به مناسبت سالروز حماسه ۹ دی و دهه بصیرت

بسمه تعالی

ملت بزرگ ایران مدافعان اصلی نظام اسلامی هستند که این امر را بارها و بارها به اثبات رسانده اند.

نهم دی یکی از روزهایی است که ملت بزرگ ایران در برابر دشمنان ایستادگی کرده و از ارزش های دینی و نظام دفاع کردند.

نهم دی ماه خط بطلانی بر فتنه گری های دشمنان خارجی و فریب خوردگان داخلی بود که ملت ایران به دنیا نشان دادند، تحت هر شرایطی از نظام اسلامی دفاع می کنند‌.

نهم دی‌ماه را باید یکی از برگ‌های زرین و درخشان کتاب پر ارج بصیرت، غیرت و ولایت‌مداری ملت ایران دانست و بی‌تردید این روز تاریخ‌ساز تا همیشه هم‌چون کابوسی رعب‌آور، در برابر دشمنان کینه‌توز انقلاب اسلامی خودنمایی خواهد کرد.

این دهه منتهی به ۱۹ دی ماه سالروز قیام تاریخی مردم قم است که به عنوان دهه بصیرت نامگذاری شده و یادآور بصیرت مردم این دیار در همه دوره ها و عرصه هاست.

اینجانب ضمن گرامیداشت این ایام، یاد و خاطره شهدای گرانقدر را گرامی داشته و از جامعه سلامت استان قم و اساتید و دانشجویان دعوت میکنم تا در راهپیمایی یوم الله نهم دی ماه که بعد از اقامه نماز جمعه برگزار می شود، شرکت نمایند.

دکتر مهدی مصری
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم