پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به مناسبت روز گزینش

به مناسبت فرارسیدن پانزدهم دی ماه، روز گزینش دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم این روز را به تلاشگران این عرصه مهم تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، در این پیام آمده است:

بسمه‌تعالی

فرمان بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی ایران مبنی بر تشکیل هسته گزینش نشان از آینده‌نگری‌های ایشان و توجه به اهمیت و جایگاه گزینش بوده است که امروزه با توجه به حساسیت و جایگاه خطیر گزینش در هر سازمانی این مهم بر همه آشکارشده است.

بدیهی است انتخاب بهترین و شایسته ترین افراد در سازمان ها بویژه در حوزه سلامت که حساسیت خاصی دارد در راستای نیل به اهداف تعالی سازمانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که تحقق این هدف در گرو گزینش و انتخاب اصلح افراد دارای امتیازاتی می باشد که باید بطور دقیق توسط متولیان گزینش انتخاب شوند تا بتوانند در آینده سازمان را دررسیدن به اهداف خود یاری کنند و سهم ویژه ای در موفقیت سازمان داشته باشند.

اینجانب ضمن تبریک روز ۱۵ دی‌ماه، سالروز صدور فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل هسته گزینش ، به شما تلاشگران این عرصه مهم از تمامی زحمات ارزنده تان تقدیر نموده  و از درگاه احدیت توفیقات روزافزون و سلامتی را مسالت می نمایم.

دکتر مهدی مصری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم