پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به مناسبت آغاز هفته دولت و روز کارمند

دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با صدور پیامی، سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، در متن پیام دکتر مهدی مصری آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

فلسفه نام‌گذاری ایام شهادت شهیدان رجایی و باهنر را به عنوان هفته دولت، زنده ماندن شاخص‌های فکری، رفتاری و شخصیتی آن دو شهید عزیز است. مقام معظم رهبری (مدّ ظله العالی)

سراسر تاریخ پرفراز و نشیب ایران اسلامی مملو از ایثارگری و از خود گذشتگی دلیرمردانی است که خالصانه با نیّت الهی تمام همّت خود را در عرصه خدمت به خلق و اعتلای انقلاب اسلامی گمارده‌اند.
روز‌های مزیّن به گرامیداشت هفته دولت، تداعی‌گر ایثار و فداکاری‌های شهیدان «رجایی» و «باهنر» معلمان بزرگ ایمان و عمل است؛ آنان که نام پرفروغشان زینت‌بخش هفته دولت است و همواره در قلب و ذهن مردمان این سرزمین جای دارند.
بی‌تردید در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب سال «مهار تورم، رشد تولید» نامگذاری شده است، همه خدمتگزاران نظام باید با تأسی از ویژگی‌های والای اخلاقی و رفتاری شهدای دولت، در راستای سربلندی و عزت ایران اسلامی و تحقق منویّات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) مجاهدانه تلاش کنند
.
بر خود فرض می‌دانم از مساعی کارمندان خدوم و تلاشگر جامعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی قم و سلامت استان که نقش کلیدی در رشد و تعالی دانشگاه به‌عنوان محور اصلی سلامت جامعه در حوزه مختلف بهداشت و درمان، علمی و آموزشی، پژوهش و فناوری، غذا و دارو،  فرهنگی، توسعه و منابع انسانی و واحدهای ستادی و عملیاتی دارند، قدردانی نموده و توفیقات روزافزون این عزیزان را از درگاه خداوند سبحان مسألت می‌نمایم.

اینجانب ضمن پاسداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت، به‌ویژه شهیدان «رجایی» و «باهنر»، اسطوره‌های تلاش و خدمت خالصانه و الگوی کارگزاران صدیق نظام مقدس جمهوری اسلامی  و شهدای عرصه سلامت، فرارسیدن هفته دولت را به تمامی دانشگاهیان به ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم تبریک عرض نموده و از درگاه پروردگار سبحان، توفیقات روزافزون این عزیزان را در جهت تحقق آرمان‌های والای انقلاب اسلامی مسئلت می‌نمایم.

دکتر مهدی مصری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم