پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به مناسبت فرارسیدن روز اورژانس و فوریت های پزشکی

ومنْ أحْیاها فکأنّما أحْیا النّاس جمیعًا (سوره مائده آیه ۳۲)
هرکس نفسی را حیات بخشد گویی همه مردم را حیات بخشیده است.

26 شهریورماه در تقویم جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز ملی اورژانس و فوریت های پزشکی نامگذاری شده که فرصتی مغتنم برای تقدیر و تشکر از خدمات گسترده و عظیم این سفید پوشان عزیز است.

ایثار و از خودگذشتی و دلاورمردی نیروهای خدوم اورژانس بر کسی پوشیده نیست و این فرشتگان نجات با یاری جستن از خداوند متعال، در بدترین زمان ممکن که هر انسانی نیاز به کمک دارد، به یاری افراد آمده و خدمات رسانی می کنند.

با افزایش روند رو به رشد سوانح، حوادث و بلایا، تلاش ها و ماموریت های این نیروهای خدوم نیز بیشتر می شود که این امر نیازمند رفع دغدغه ها و مشکلات شما عزیزان است که دانشگاه علوم پزشکی قم نیز به سهم خود در این عرصه اقدام می کند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا و درگذشتگان اورژانس، این روز را به همه پرسنل پرتلاش اورژانس پیش بیمارستانی استان قم که به حق از خدوم ترین و پرتلاش ترین نیروها هستند، تبریک گفته و برای شما آرزوی موفقیت دارم.

دکتر مهدی مصری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم