• 1400/01/03 - 11:53

نگرانی از افزایش مراجعات با علائم کرونا

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم به همراه اعضای هیات رئیسه ضمن حضور در اولین جلسه ستاد مقابله با کرونا مرکز بهداشت با تبریک اعیاد از تلاش های همکاران در حوزه بهداشت تقدیر کردند.

دکتر قدیر گفت: اگر تلاشهای شما نبود، قم پیک چهارم را تجربه کرده که مهمترین عامل کنترل نسبی بیماری در قم فعالیتهای حوزه بهداشت است.

وی با اشاره به روند افزایشی بیماران بستری و ورودی های اورژانس در روزهای اخیر گفت: امیدواریم با رعایت دستورات بهداشتی از بروز مشکلات کاسته شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم راه اندازی آزمایشگاه تشخیص مولکولی کرونا در روزهای پایانی سال ۹۹ و ورود کیت های تشخیص کرونای انگلیسی را به چرخه بهره برداری در آینده نزدیک در کنترل بیماری مهم ارزیابی کرد و گفت: با آغاز توزیع گسترده واکسن ایرانی در ماه های آینده، باید از هم اکنون تمهیدات لازم از نظر امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی اندیشیده شود و این امر یک پروژه ملی و فرا معاونتی است که همه باید با حوزه بهداشت مشارکت و همکاری لازم را داشته باشند.

• گروه خبری : اخبار,کرونا