• 1400/04/22 - 06:52
  • 1921

محل دائمی نمایشگاه‌های قم مرکز تزریق واکسن می‌شود

دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه: بستری روزانه بیماران مشکوک به کرونا به حدود ۹۰ نفر در روز رسیده است و بیماران بستری در مراکز درمانی استان به حدود ۴۰۰ نفر رسیده است.

شیب بستری بیماران مشکوک به کرونا کاملا صعودی است و رشد درصد تست‌ های مثبت، نگرانی‌ ها را دوچندان کرده است.

دانشگاه تمهیدات لازم را برای مواجهه با موج اخیر پیش‌ بینی کرده است و اولویت نخست ما حفظ سلامتی مردم و کاهش آسیب‌ ها است.

در خصوص واکسیناسیون از ابتدای هفته تزریق به افراد بالای ۶۵ سال شروع شده است و همشهریان ابتدا باید در سامانه Salamat. gov. ir ثبت‌ نام و بر اساس پیامک دریافتی به مراکز مراجعه نمایند تا خدمت‌ رسانی به نحو مطلوبی انجام شود.

محل نمایشگاه دائمی قم در اختیار دانشگاه قرار گرفته تا به عنوان مرکز تجمیعی واکسیناسیون، جایگزین مرکز مجتمع امام خمینی (ره) شود که با راه‌ اندازی آن تا مدتی نیازهای قم در این خصوص مرتفع خواهد شد.

• گروه خبری : اخبار,کرونا