• 1401/03/10 - 20:22

راه اندازی کلینیک تخصصی دندانپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی قم در نوبت عصر

دکتر حرمتی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: به منظور ارائه خدمات دندانپزشکی با تعرفه دولتی به همشهریان، به زودی کلینیک تخصصی دندانپزشکی در نوبت عصر در مرکز تخصصی دندانپزشکی راه‌اندازی خواهد شد.

وی گفت: در جلسه‌ای که در معاونت آموزشی با حضور نمایندگان معاونت درمان و مدیریت‌های مربوطه دانشگاه برگزار شد به منظور تسهیل دسترسی عموم مردم استان به خدمات تخصصی دندانپزشکی، کلینیک مذکور با محوریت و حضور اعضای هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی و ظرفیت‌های موجود مرکز دندانپزشکی در آینده نزدیک راه اندازی خواهد شد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم افزود:‌ کلینیک تخصصی دندانپزشکی علاوه بر خدمات عمومی و متداول دندانپزشکی در نوبت صبح، خدمات خود را در نوبت عصر به صورت تخصصی ارائه خواهد کرد.

دکتر حرمتی در خصوص کلینیک ویژه دندانپزشکی در نوبت صبح هم گفت: این کلینیک علاوه بر بر مرکز دندانپزشکی در دانشکده دندانپزشکی قم نیز فعال بوده که به ارایه خدمات به همشهریان می پردازد.