• 1401/02/05 - 13:49

دیدار مدیرکل بهزیستی استان با رییس دانشگاه علوم پزشکی قم

دکتر پهلوانی مدیرکل بهزیستی استان قم با حضور در دانشگاه علوم پزشکی با دکتر مصری رئیس دانشگاه دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار مباحث مشترک و فضاهای همکاری میان دو دستگاه بحث و تبادل نظر شد.

دکتر مصری در این جلسه با اشاره به اهمیت فعالیت های بهزیستی گفت: چالش هایی که در حوزه فعالیت این سازمان در حوزه سلامت وجود دارد، در جلسات قابل پیگیری و رفع است.

وی بیان داشت: یکی از مباحثی که باید مد نظر دو دستگاه قرار گیرد، پرداختن به توانبخشی دولتی است که باید تقویت شود که به نظر می رسد باید رشته طب فیزیکی نیز در این خصوص راه اندازی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به موضوع مشارکت های اجتماعی اشاره کرد و گفت: بهزیستی و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در این زمینه با بهره گیری از ظرفیت شوراهای محلی سلامت می توانند، نقش موثری را در محلات استان ایفا کنند.