• 1401/08/09 - 13:09

در 48 درصد نسخه بیماران قمی سرم تجویز شده است/ قم یکی از شهرهای پر مصرف سرم است

دکتر عباس تهذیبی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم امروز در برنامه بی‌تعارف رادیو قم با اشاره به کمبود برخی از اقلام دارویی در قم گفت: این مشکل کشوری است و تمام تلاش مسئولان نیز بر این است که بتوانند آن را برطرف کنند.

وی اذعان داشت: روزانه 15 هزار سرم در استان قم توزیع می‌شود و یکی از اقدامات این بود که اجازه ندادیم در هفته‌های گذشته هیچ یک از مراکز بیمارستانی بدون سرم بمانند.

دکتر تهذیبی با اشاره به توزیع 250 هزار سرم در داروخانه‌های استان طی روزهای گذشته گفت: با توزیع این محموله می‌توان گفت که بخش مهمی از مشکلات برطرف شده اما باید بدانیم که فصل سرما و ویروس‌های فصلی را در پیش رو داریم.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اصرار بیماران به پزشکان برای تجویز سرم گفت: بررسی‌ها نشان داده که در 48 درصد نسخه بیماران در قم، سرم تجویز شده و از این رو قم یکی از شهرهای پرمصرف سرم در کشور است.