تجلیل از نفرات برتر استعدادهای درخشان دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم

نفرات برتر استعدادهای درخشان دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور رئیس دانشگاه و معاونین تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، در این آیین که در قالب کمیسیون ویژه حمایت از استعدادهای درخشان برگزار شد، از دانشجویان برتر علمی، فرهنگی، ورزشی و... تجلیل به عمل آمد.

دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در این آیین با تاکید بر اهمیت کشف استعدادهای دانشجویان گفت: این موضوع بسیار مهم است که باید دانشگاه بر روی آن سرمایه گذاری کرده و وقت بگذارد چرا که دانشجویان با نگاه نوگرایانه و اقدامات اساسی می‌توانند در رسیدن دانشگاه به مرجعیت علمی نقش داشته باشند.

وی افزود: دانشجوی با استعداد می‌تواند در گسترش مسائل علمی کوشیده و باید از ظرفیت این دانشجویان در راه‌اندازی اتاق‌های فکر سلامت استفاده کنیم تا تهدیدهای سلامت در آینده را در این اتاق‌ها مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به موضوع لزوم توجه به فرهنگ سلامت اشاره کرد و گفت: ارتقا فرهنگ سلامت و سواد سلامت در جامعه موثر بوده و هر میزان این موضوعات ارتقا یابد، شاهد گسترش کیفیت درمان نیز خواهیم بود.

دکتر مصری بر مردمی سازی و اجتماعی سازی سلامت اشاره کرد و گفت: این امر سلامت اجتماعی را ارتقا داده و از سوی دیگر پاسخگویی اجتماعی را رونق می‌دهد.

دکتر محمود پرهام معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه نخبگان را گنجینه‌های دانشگاه ارزیابی کرد و گفت: شناسایی، حمایت و هدایت این دانشجویان نخبه در دستور کار است تا بتوانیم همواره دانشجویان استعدادهای درخشان را رشد دهیم.
وی افزود: پیشرفت علمی که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز بوده است، باید در دستور کار باشد که لازمه آن بهره گیری از اساتید و هیئت علمی‌های قوی و دانشجویان با استعداد است.

همچنین دکتر شجاعی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه گفت: توجه به مسائل فرهنگی در کنار مسائل آموزشی همواره مورد توجه دانشگاه علوم پزشکی قم بوده است و از این رو بسیاری از دانشجویان استعداد درخشان در زمینه مسائل فرهنگی هستند.
وی تاکید کرد: دانشجوی استعداد درخشان به عنوان الگوی علمی و عملی دانشگاه مطرح است که باید در این زمینه نقش خود را به خوبی ایفا کند.

شایان ذکر است در این جلسه از حسین شهری کارشناس ناپیوسته رشته فوریت‌های پزشکی پیش بیمارستانی، زهرا زاهدی کارشناسی پیوسته رشته تکنولوژی اتاق عمل، محمدحسین اسماعیل‌زاده دکتری عمومی رشته دندانپزشکی، مریم علیمردانی کارشناسی پیوسته رشته مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار، عرفان حاجی کارشناسی پیوسته رشته علوم آزمایشگاهی، حانیه محمدی البرزی دکتری عمومی رشته پزشکی، مینا علیمردانی کارشناسی پیوسته رشته مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی بیمار، سارا افشاری دکتری عمومی رشته پزشکی، نرگس کلهر دکتری عمومی رشته پزشکی، زهرا فرهادیان کارشناسی پیوسته رشته پرستاری، شهربانو اصلانی کارشناسی ناپیوسته رشته مامایی، طاهره شریفی دکتری عمومی رشته پزشکی، محمد صدرا ثقفی دکتری عمومی رشته پزشکی، علیرضا مسعودی کارشناسی پیوسته رشته علوم آزمایشگاهی، نفیسه عمادیان دکتری عمومی رشته پزشکی، حمید ساعدی دکتری عمومی رشته دندانپزشکی، نگین صدر الهی کارشناسی پیوسته رشته مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار، مهدیه قهرمانی دکتری عمومی رشته پزشکی، مارال کاویانی دکتری عمومی رشته پزشکی، حدیث خوش‌فطرت کارشناسی پیوسته رشته مامایی، محمدجواد یوسفی کارشناسی پیوسته رشته مهندسی بهداشت محیط، علی دین‌پژوه دکتری عمومی رشته پزشکی، علیرضا کربلائی امینی دکتری عمومی رشته پزشکی، احسان امیری دکتری عمومی پزشکی، احسان حسین پور کارشناسی پیوسته رشته هوشبری، سید محمد هاشم منتظری دکتری عمومی پزشکی، احسان دهقانی فردوس دکتری عمومی دندانپزشکی تجلیل به عمل آمد.

همچنین در بخش تقدیر از دانشجویان برگزیده فرهنگی زهرا نیکوکار بخش آوایی- حفظ 10 جزء رتبه دوم کشوری، مهرداد مددی نژاد بخش آوایی –اذان رتبه سوم کشوری، فاطمه فتحی بخش آوایی- دعاخوانی رتبه دوم کشوری، فاطمه اسماعیلی بخش معارفی – نماز رتبه دوم کشوری، محمدامین شبانی بخش پژوهشی رتبه سوم کشوری، فاطمه سادات حسینی بخش هنری رتبه اول کشوری، فاطمه حسن بیگی بخش معارفی- سبک زندگی رتبه سوم کشوری، محمدصادق امجدی رشته تیراندازی مدال نقره در المپیاد ورزشی کشوری و سجاد ترابی رشته بدمینتون مدال طلا در المپیاد ورزشی کشوری تجلیل شد.