• 1401/11/27 - 13:20
  • 214
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

به خطر افتادن سلامت روان مسلمانان یکی از نتایج جنگ‌ها و نزاع‌ها است

مدیرکل امور بین‌الملل وزارت بهداشت گفت: امروز نیاز داریم به موضوع وحدت به‌صورت تخصصی و به‌عنوان یک واجب نگاه کنیم و برای رسیدن به آن تلاش‌های جهانی انجام دهیم و این تلاش تنها به ایران و وحدت بین سنی و شیعه ختم نمی‌شود.

 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر محمد حسین نیکنام در نشست تخصصی روز دوم دهمین همایش ملی " قرآن عترت و سلامت" با رویکرد بین‌المللی به نگاه قرآن مجید به امت مسلمانان توجه کرد و اظهار داشت: خداوند امت اسلامی را به پیروی از پیامبران و صبر در راه خدا دعوت می‌کند.
 
وی صبر را به‌عنوان یکی از عوامل پیروزی امت اسلامی نام برد و افزود: قرآن امت مسلمانان را نیز به صبر و یکدلی و پایداری دعوت کرده و تأکید می‌کند پایداری و یاد خدا امت را به پیروزی در مقابل دشمنان می‌رساند.
 
مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت تصریح کرد: نگاه قرآن مجید به امت اسلامی این است که مردم باید از فرستاده خداوند پیروی کنند و نزاع نکنند زیرا قدرت امت مسلمان را از بین می‌برد و بر صبر تأکید می‌کند زیرا خداوند با صابران است و باید در راه خدا یکدل و پایدار بود.
 
وی سپس به آیه‌ای دیگر در قران مجید اشاره و بیان کرد: برای پیروزی ثبات قدم و ذکر الهی لازم است و نکته مهم تأکید قرآن کریم بر وحدت بین مسلمان است که باید در هر شرایطی حفظ شود و این وحدت باید با عدم نزاع ایجاد می‌شود و این وحدت و با تعبیر ساخت امت واحده با هدفی یکپارچه به کار می‌رود. 
 
دکتر نیکنام در ادامه به نظر مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری نیز جامعه را از منازعه دور می‌دارد و تأکید می‌کند نزاع جامعه را سست کرده  باید از حقوق مظلومان و مسلمانان جهان دفاع کرد زیرا وحدت از نظر خداوند یک وظیفه الهی است.
 
وی به نظر امام خمینی(ره) نیز نسبت به وحدت اشاره کرد و گفت: امام راحل نیز دعوت قرآن به وحدت و عدم نزاع را جنبه سیاسی قران مجید می‌دانست و امروز نیاز است علت اختلاف و پیروی نکردن از این دستور خداوند در بین مسلمانان مورد بررسی قرار گیرد.
 
دکتر نیکنام ادامه داد: مقام معظم رهبری از تمام جنبش‌های مسلمانان که برای قدرت و ترویج تفکر اسلامی در جهان تلاش می‌کنند حمایت سیاسی کرده زیرا معتقد است تمام فجایع جهان به علت عدم وحدت مسلمانان در جهان است و نیاز داریم این وحدت را در جامعه جهانی ایجاد کنیم.
 
وی به خطر افتادن سلامت روان مسلمانان را یکی از نتایج جنگ‌ها و نزاع‌ها دانست و بیان کرد: امروز نیاز داریم به موضوع وحدت به‌صورت تخصصی و به‌عنوان یک واجب نگاه کنیم و برای رسیدن به آن تلاش‌های جهانی انجام دهیم و این تلاش تنها به ایران و وحدت بین سنی و شیعه ختم نمی‌شود.
 
مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: همان‌طور که امام خمینی(ره) حمایت از مسلمانان را مختص به ایران نمی‌دانست و معتقد بود تمام مسلمانان امت واحد هستند و بیان می‌کرد مسلم باید دارای ویژگی وحدت باشد تا بتواند به قدرت جهانی دست پیدا کند.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 56363
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید