• 1401/08/23 - 08:25
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از مرکز پلاسما/ تاکید بر حمایت از مراکز علمی و پژوهشی فعال در حوزه پلاسما درمانی و سلول‌های بنیادی

سید محمدتقی شاهچراغی استاندار قم و دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از یک مرکز پلاسما، در استان بازدید کردند.

استاندار قم در این بازدید گفت: حمایت از مراکز علمی و پژوهشی از مؤلفه‌های مهم در تداوم روند پیشرفت‌های علمی ایران در سطح جهان است.

وی با تاکید بر ضرورت تامین زیرساخت‌ها و برخی مشکلات توسعه‌ای مرکز پلاسما، خاطرنشان کرد: در این خصوص لازم است تا همکاری و تعاملات بین دستگاهی مورد اهتمام مدیران استانی و شهری باشد.

استاندار قم خاطرنشان کرد: مجموعه مدیریت استان در خصوص برطرف کردن موانع توسعه و همچنین تامین منابع این مرکز آماده پیگیری از دستگاه‌های مسوول است.

دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این بازدید بر حمایت همه جانبه از مراکز علمی و پژوهشی حوزه پزشکی تاکید کرد.