بازدید استاندار قم از مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان

استاندار قم در بازدید از مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی از تلاش های شبانه روزی کارکنان اورژانس ۱۱۵ در خدمات رسانی به مسافران نوروزی قدردانی کرد.

️به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، آقای شاهچراغی عصر امروز با حضور در مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان از نزدیک در جریان طرح نوروزی اورژانس ۱۱۵ و اقدامات و فعالیتهای این مرکز در روزهای گذشته قرار گرفت.

️وی در این بازدید گفت: با وجود افزایش سفر به استان و یا تردد از راههای استان متولیان حوزه های امدادی، انتظامی و خدماتی حضور جدی تر، منظم تر و پررنگ تری داشتند که امیدواریم استمرار داشته باشد تا با همراهی مردم شاهد کاهش حوادث ترافیکی و جاده ای باشیم.

️دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم هم در این بازدید گزارشی از اقدامات و فعالیتهای این دانشگاه در طرح سلامت نوروزی در حوزه های اورژانس پیش بیمارستانی، مراکز درمانی و بیمارستان ها و حوزه های بهداشتی و غذا و دارو و روند نظارت ها ارائه کرد.