استقرار تیم واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی قم در شهرستان کهک

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به همراه تیم واکسیناسیون این دانشگاه در شهر و روستاهای کهک مستقر شدند.

در این اقدام که با هدف ترویج واکسیناسیون و قطع زنجیره انتقال صورت گرفت، تیمی از دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله نیز حضور داشتند.
تیم واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی قم در این طرح تمام واکسن های موجود در کشور و دارای مجوز را به مراجعین معرفی کردند و واکسن نورا به عنوان یکی از واکسن های تولید داخل با استقبال مردم مواجه شد.
حضور در امامزاده نورعلی روستای کرمجگان و استقرار در نمازجمعه کهک از دیگر برنامه های این گروه بود.
دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم همچنین در حاشیه اجرای این طرح در دیدار با اقشار مختلف ضمن تاکید بر اهمیت واکسیناسیون و رعایت دستورالعمل های بهداشتی برای مقابله با کرونا گفت باید با هدف کاهش مرگ و میر و بستری های کرونا، همه شهروندان نسبت به تزریق دز یادآور واکسن اقدام کنند.