• 1402/02/17 - 13:49
  • 754
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

استان قم به قطب درمان سرطان در کشور تبدیل می شود/ کسب رتبه عالی دانشگاه علوم پزشکی قم در زمینه جوانی جمعیت در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به اقدامات دانشگاه پیرامون قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده اشاره کرد و گفت: در این زمینه ازجمله دانشگاه‌های پرکار کشور بودیم و در رتبه‌بندی و شاخص‌های وزارت خانه رتبه عالی را کسب کرده‌ایم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مهدی مصری امروز با حضور در برنامه رادیویی بی‌تعارف کارکردهای نظام سلامت را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: هدف اصلی حوزه سلامت ترفیع رفتار نظام سلامت و حرکت به سمت سبک زندگی نظام سلامت و کاهش هزینه‌های حوزه سلامت است. 

 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه کشور 20 سال است که در حال تلاش برای اجرای نظام ارجاع در تمام استان‌ها است، گفت: امضای الکترونیکی و پرونده الکترونیکی ازجمله مهم‌ترین اقداماتی است که در این زمینه انجام‌شده است. 


وی در ادامه با بیان تعریفی از سلامت خانواده و پزشکی خانواده ابراز داشت: باید در زمینه پیشگیری و بهداشت از درمان زمان بیشتری صرف شود چراکه کشورهایی که پزشکی خانواده را ایجاد کرده‌اند این‌گونه عمل کرده‌اند و ما نیز باید به این سمت حرکت کنیم. 


دکتر مصری مطرح کرد: اگر مردم مراجعه به پزشکی خانواده داشته باشند راه هموارتری در راستای درمان خود دارند و این درخواست و مطالبه را باید از مسئولان محلی و شهری خود داشته باشد. 


رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در ادامه در پاسخ به سؤال تلفنی آقای گلچین پور فرماندار کهک در خصوص انتظار مردم پیرامون شبانه‌روزی کردن مرکز بهداشتی درمانی این شهرستان گفت: تلاش ما این است که خدمات در خور شأن این شهرستان ارائه شود. 


دکتر مصری ادامه داد: در شورای سلامت استان تلاش داریم دبیرخانه سلامت استان را مستقل‌تر کنیم و اختیارات استان را در این زمینه افزایش دهیم؛ یکی از اقداماتی که در این زمینه می‌توان انجام داد این است که متخصصین داخلی زنان و زایمان را به این مراکز بفرستیم. 


وی سپس به اقدامات دانشگاه در خصوص بیماران سرطانی اشاره و اظهار کرد: بیماری سرطان یکی از گسترده‌ترین فعالیت‌ها در حوزه پیشگیری، درمان و توان‌بخشی است؛ همکاران مشاور بنده در این حوزه با طراحی یک برنامه 26 گامی که شامل بخش‌های آموزشی، درمانی و پژوهشی می‌شود در حال تلاش هستند که استان قم به‌عنوان قطب سرطان در کشور تبدیل شود. 

  
دکتر مصری در ادامه در پاسخ به سؤال آقای عبدالهی فرماندار جعفر آباد گفت: تمام تلاش ما رفع کمبودها و توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی شهری و روستایی است. 


رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم همچنین در خصوص اختصاص فضایی برای ساخت دانشکده طب سنتی در جعفرآباد عنوان کرد: نباید همه دانشکده‌ها در قم متمرکز باشند؛ به همین دلیل به علت نزدیکی شهرستان جعفریه به ساوه در صورت همراهی خیرین می‌توان ساخت دانشکده طب سنتی در شهرستان جعفرآباد را عملیاتی کرد. 


دکتر مصری همچنین به اقدامات دانشگاه پیرامون قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده اشاره و ابراز داشت: در این زمینه ازجمله دانشگاه‌های پرکار کشور بودیم و در رتبه‌بندی و شاخص‌های وزارت خانه رتبه عالی را کسب کرده‌ایم. 


وی در پایان خاطرنشان کرد: باید سیاست‌هایی در زمینه جوانی جمعیت اتخاذ شود که به لحاظ فرهنگی و زیرساختی نتیجه مطلوب در رشد جمعیت و حمایت از خانواده کسب کنیم که در اختیار قرار دادن بسته‌های آموزشی مادر و جنین در میان خانواده‌ها یکی از این راهکارها است.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 57236
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید