• 1400/10/13 - 13:08
از سه شنبه 14 دی‌ماه؛

اجرای طرح ملی سلامت روان در قم

رئیس گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم از اجرای دومین پیمایش ملی سلامت روان با شعار "سلامت روان به خانه شما می آید" همزمان با سراسر کشور در استان قم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، منصوره آخوندی رئیس گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اجرای طرح ملی سلامت روان در استان قم، اظهار کرد: اختلالات روان‌پزشکی شیوع و بار قابل ملاحظه‌ای بین بیماری های طبی دارند به گونه‌ای که حدود ۴۵۰ میلیون نفر در جهان از اختلالات روان‌پزشکی رنج می‌برند.

وی با بیان اینکه طبق برآورد سازمان جهانی بهداشت، در جهان از هر چهار نفر، یک نفر در طول زندگی به یکی از اختلالات روان‌پزشکی مبتلا خواهد شد گفت: در هر زمان حدود  ۱۰ درصد از جمعیت بزرگسال به اختلالات روانی مبتلا هستند.

ادامه خبر:    phc.muq.ac.ir/ZQo3