• 1400/04/04 - 13:33

کسب رتبه « شایسته» در اجرای برنامه عملیاتی توسط دانشگاه علوم پزشکی قم

دکتر قدیر: طبق اعلام دفتر برنامه‌ ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی قم در کنار دانشگاه‌ های علوم پزشکی بزرگ کشور با تحقق برنامه عملیاتی با درصد بالا در سال ۱۳۹۹ موفق به کسب رتبه « شایسته» شد.

دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان این نکته که آخرین مرحله از ارزیابی انطباق فعالیت‌ های اجرایی برنامه عملیاتی سال۱۳۹۹ ازسوی وزارت بهداشت اعلام شده است گفت: طبق اعلام دفتر برنامه‌ ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی قم در کنار دانشگاه‌ های علوم پزشکی بزرگ کشور با تحقق برنامه عملیاتی با درصد بالا در سال ۱۳۹۹ موفق به کسب رتبه « شایسته» شد.

وی افزود: در این رتبه‌ بندی، دانشکده‌ ها و دانشگاه‌ های علوم پزشکی بر اساس دو معیار میزان تحقق برنامه عملیاتی سال ۹۹ و میانگین میزان تحقق چهار سال گذشته مورد ارزیابی قرار گرفتند.

دکتر قدیر ادامه داد: این دانشگاه در سال۹۸ رتبه قابل قبول را کسب کرده بود و در سال۹۹ علیرغم درگیری با بیماری کرونا، با تلاش‌ های صورت گرفته در اجرای برنامه عملیاتی ابلاغی از سورای وزرات متبوع، موفق به کسب رتبه «شایسته» شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ضمن قدردانی از تلاش‌ های صورت گرفته، کسب این موفقیت را به مجموعه بزرگ دانشگاه تبریک گفت.