• 1401/01/09 - 13:07
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پیگیری مطالبات مردمی در سفر استاندار به منطقه شهر قائم توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم

در سفر استاندار قم به منطقه شهرقائم، یکی از مطالبات مردمی موضوع راه اندازی مرکز بهداشتی درمانی مجهز در این منطقه بود که امروز مهدی مقیمی معاون استاندار قم به همراه دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، به این منطقه رفته و مطالبات مردمی را پیگیری کردند.

در این سفر، معاون استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، از مرکز جامع خدمات سلامت موجود بازید و روند ساختمان جدید این مرکز را مورد بررسی قرار دادند. این ساختمان تحت نظارت اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور و کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در حال احداث است که همزمان با هفته سلامت مورد بهره برداری قرار می گیرد.

در این بازدید همچنین موضوع راه اندازی کلینیک ویژه با همت خیرین مورد بررسی قرار گرفت.

منطقه شهرقائم یکی از مناطق کمتر برخوردار قم است که چندی پیش استاندار به آنجا سفر و مطالبات مردمی را جویا شده بود.