پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم به مناسبت روز بهورز

دکتر مهدی مصری با صدور پیامی فرارسیدن دوازدهم شهریور، روز بهورز را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسمه تعالی

دوازدهم شهریور در تقویم سلامت کشور بهانه‌ای برای پاسداشت خدمات ارزنده سربازان خط مقدم سلامت "بهورزان" است که در خانه‌های بهداشت روستاهای کشورعزیزمان ایران اسلامی به ارائه خدمات شبانه‌روزی می‌پردازند.

این قشر زحمتکش از جامعه سلامت کشور صبورانه و با دلسوزی، خدمات بهداشتی متنوع از جنبه‌های مختلف به‌صورت رایگان به روستاییان بعضاً مناطق دوردست ارائه می‌دهند که در راستای کاهش مرگ‌ومیر کودکان، مراقبت مادران باردار، پیشگیری از بیماری‌ها، بهداشت محیط و ارتقای سلامت جامعه است.

اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهی علوم پزشکی قم، ضمن گرامیداشت روز بهورز و تبریک این روز به همه بهورزان به‌ویژه بهورزان عزیز و زحمتکش استان قم، از نقشی که در کاهش بیماری‌ها و مراقبت مؤثر از مردم دارید سپاسگزاری می‌کنم و امیدوارم در سایه الطاف حق تعالی موفق و مؤید باشید.

دکتر مهدی مصری
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم