• 1400/01/16 - 07:58

شیب صعودی کووید نگران کننده است

دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در جلسه ستاد پیشگیری، کنترل و مبارزه با کرونا ویروس: تمامی بیمارستان ها باید بخشی را به بیماران کرونایی اختصاص دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم:
مجددا ویروس در حال اوج گیری است و موج اخیر وسیع و صعودی بوده که این ماهیت ویروس جهش یافته است.

ابتلا و بستری با ویروس جهش یافته شیب آسانسوری دارد و فعالیت آن به گونه‌ایاست که به یکباره آمار زیاد شده و شاهد حجم زیاد بستری‌ها هستیم.

تعداد بیماران بدحال ما در چند هفته گذشته کمتر از پنج نفر بود اما امروز بیش از ۴۰ نفر از بیماران کرونایی بستری، بدحال هستند.

بیمارستان فرقانی به چرخه بستری بیماران اضافه شده و متاسفانه دورهمی ها، آزاد کردن تجمعات و مسافرت‌ها با وجود مخالفت کامل وزارت بهداشت، موجب شد تا ویروس در سطح کشور چرخیده و شاهد اوج گیری ویروس هستیم.

تمامی بیمارستان‌های استان باید آمادگی کامل داشته و بخشی از بیمارستان را برای بستری بیماران کرونایی اختصاص دهند تا در صورت نیاز استفاده شود.

نیازمند حضور نیروهای جهادی مثل گذشته هستیم و دست یاری به سمت نیروهای جهادی دراز می‌کنیم.

• گروه خبری : اخبار,کرونا