• 1401/06/22 - 17:07
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

‏رفع مشکلات دارویی استان/ برخی محدودیت‌های دارویی را با اولویت تامین می‌کنیم/ کمبود اقلام دارویی مقطعی است

دکتر تهذیبی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: با توجه به محدودیت هایی که در مورد دارو وجود دارد، سعی کرده ایم تا جای ممکن این مشکل را برطرف کنیم.

وی افزود: کمبودها مقطعی است و خوشبختانه در حد قابل قبولی در سطح استان در حال تامین است و نسبت به کشور، وضعیت بهتری داریم.

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در مورد اقلام خاص شاید به دلیل مصرف بیش از اندازه کمبود وجود داشته باشد که آن نیز در حال کنترل بوده و با پیگیری‌ها کمبود دارویی تا حد ممکن برطرف شده است.

دکتر تهذیبی با بیان اینکه همشهریان می‌توانند مشکلات دارویی را با شماره تماس‌های ۱۹۰ و ۳۶۱۶۲۶۷۰ در میان بگذارند گفت: کارشناسان امر در این زمینه فعال بوده و همشهریان می‌توانند در صورت بروز هر گونه مشکلی با این شماره‌ها تماس بگیرند تا راهنمایی شوند.

وی در خصوص وضعیت داروی مورد نیاز درمانگاه‌های استان گفت: این درمانگاه‌ها پیش از اتمام داروهای مصرفی اقلام دارویی مورد نیاز را به این معاونت اعلام کنند.