• 1400/09/10 - 13:31
مجموعه حوزوی جامعه المصطفی العالمیه همراه کادر سلامت هستند

به تبلیغات سو توجه نکنید؛ تمامی مراجع عظام تقلید و طلاب حوزوی واکسن زده اند

دکتر قدیر رییس دانشگاه علوم پزشکی قم، امروز در نشست مشترک با رییس و معاونان جامعه المصطفی العالمیه گفت: قم، قلب تپنده تشیع در جهان است و نهادهای حوزوی از جمله جامعه المصطفی العالمیه در این زمینه نقش دارند.

وی ضمن قدردانی از همکاری های جامعه المصطفی العالمیه در زمینه کرونا گفت: از ابتدا این مجموعه حوزوی نهایت همکاری و همراهی را با دانشگاه علوم پزشکی قم داشت و در رعایت دستورات بهداشتی نهایت همکاری را کردند.

وی با اشاره به راه اندازی نهضت های ضدواکسن به اسم حوزه‌های علمیه گفت: نهادهای حوزوی نهایت همکاری را با کادر بهداشت و درمان داشته اند و در زمینه واکسیناسیون نیز، تمامی مراجع عظام تقلید و علمای حوزه و همچنین اکثریت طلاب و روحانیون و خانواده های آنها از واکسن استفاده کرده اند.

دکتر قدیر گفت: با وجود تمامی تبلیغات سو اما در قم، تاکنون توانستیم ۷۰ درصد مردم را واکسینه کنیم.

• گروه خبری : اخبار,کرونا