• 1400/11/10 - 21:30
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی قم از بیمارستان امیرالمومنین/ بیمارستان امیرالمومنین مجدد زیر بار پذیرش بیماران کرونایی رفت

دکتر مهدی مصری رییس دانشگاه علوم پزشکی قم، امشب به همراه دکتر پرهام معاون درمان دانشگاه، با حضور در بیمارستان امیرالمومنین (ع) از بخش های تریاژ، اورژانس و بستری موقت بیمارستان بازدید کردند.

وی در حاشیه این بازدید گفت: زیرساخت‌های مورد نیاز برای پذیرش بیماران کرونایی در این بیمارستان فراهم و بیمارستان امیرالمومنین زیر بار پذیرش بیماران کرونایی رفت.

دکتر مصری تاکید کرد: با توجه به شیوع کرونا در استان، نیاز است تا بیمارستان دیگری هم زیر بار پذیرش بیماران برود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: به تمام بیمارستان‌های سطح شهر ابلاغ شده هر مرکز یک بخش ویژه بیماران تنفسی ایجاد کنند تا دسترسی مردم به خدمات سلامت تسهیل شود.

وی گفت: از همشهریان عزیز تقاضا میکنیم با رعایت دستورات بهداشتی و عدم حضور در تجمعات و استفاده از ماسک، در راستای مقابله با کرونا یاری رسان مجموعه بهداشت و درمان قم باشند.

• گروه خبری : اخبار,کرونا