• 1401/12/27 - 12:31
  • 640
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت مرکز بهداشت قم بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام نوروز

معاون فنی مرکز بهداشت قم گفت: طرح سلامت نوروزی مرکز بهداشت از ۲۵ اسفندماه جاری در استان آغاز و تا ۱۵ فروردین‌ماه سال آینده ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدجواد باقریان به آغاز طرح سلامت نوروزی مرکز بهداشت در استان اشاره و اظهار داشت: کارشناسان سلامت و بهداشت محیط مرکز بهداشت در قالب این طرح نسبت به بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و نظارت بر اماکن عمومی حتی روزهای تعطیل اقدام می‌کنند. 
 
معاون فنی مرکز بهداشت قم اضافه کرد: در این طرح کنترل و نظارت به‌ویژه بر اصناف مستقر در اطراف حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) و و مسجد مقدس جمکران بیشتر خواهد بود. 
 
به گفته وی، این کارشناسان در قالب هفت اکیپ با سازمان‌هایی از جمله صمت، اتاق اصناف و دامپزشکی گشت مشترک نیز دارند. 
 
باقریان تاکید کرد: بازرسان بهداشتی ضمن بازدید از اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن و مراکز بین‌راهی، محل اسکان نوروزی فرهنگیان و مکان‌های اقامتی و زائرپذیر و ارایه آموزش‌ها و تذاکرات لازم به متصدیان و مسوولان اماکن مذکور، در خصوص نواقص بحرانی و غیربحرانی، رعایت بهداشت محیط، بهداشت فردی و ابزار کار اقدام می‌کنند. 
 
معاون فنی مرکز بهداشت قم با تاکید بر اهمیت رعایت اصول بهداشتی و نیز رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، از همشهریان درخواست کرد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف، مراتب را سامانه ۱۹۰ در میان بگذارند.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 56717

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید