• 1401/05/18 - 09:30
با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم صورت گرفت؛

برگزاری اولین جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فن آوری و نوآوری استانداری

اولین جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فن آوری و نوآوری استانداری با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد.

به گزارش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم؛ اولین جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فن آوری و نوآوری در سالن کرامت استانداری با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی و معاون محترم استاندار برگزار گردید. در این جلسه محورهای پژوهشی سال ۱۴۰۱ به تصویب رسید.

بر اساس این محورها محققین حوزه سلامت استان می‌ توانند در حوزه‌های جمعیتی و مهاجرتی، مدیریت بهره وری، توسعه گردشگری سلامت، حوزه امنیت غذایی، فناوری در کشاورزی مرتبط با گیاهان دارویی، آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی و محیط زیست طرح نامه‌های تحقیقاتی خود را ارائه نمایند.

همچنین در این جلسه توانمندی‌ های پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شد. در انتها بر مبحث ترجمان دانش برای عموم مردم و تصمیم گیران وتصمیم سازان و رعایت و پایش و اثرگذاری پژوهش تاکید شد.